بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

میزان ریسک مصرف مواد غذایی در روزهای قرنطینه

یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود،
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی در مورد وجود ویروس کرونا (corona) در مواد غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود، ولی در مورد محصولات غذایی غیرصنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم بعد از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد. شیر پاستوریزه در زمان فرایند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار می‌گیرد که آلودگی احتمالی را از بین می‌برد.

 

میزان دما برای شیر استریلیزه نیز به‌مراتب بیشتر است، براین اساس در مجموع تمامی لبنیات بسته‌بندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه می‌‌شوند مثل ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته پس از خرید بسته‌بندی آنها احتیاج به شست‌وشو با آب و مایع شوینده دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده