شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان سبزی خوش عطری که مانند مولتی‌ویتامین عمل می‌کند رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند داور بازی ذوب آهن و پرسپولیس محروم شد حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

میزان ریسک مصرف مواد غذایی در روزهای قرنطینه

یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود،
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی در مورد وجود ویروس کرونا (corona) در مواد غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود، ولی در مورد محصولات غذایی غیرصنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم بعد از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد. شیر پاستوریزه در زمان فرایند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار می‌گیرد که آلودگی احتمالی را از بین می‌برد.

 

میزان دما برای شیر استریلیزه نیز به‌مراتب بیشتر است، براین اساس در مجموع تمامی لبنیات بسته‌بندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه می‌‌شوند مثل ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته پس از خرید بسته‌بندی آنها احتیاج به شست‌وشو با آب و مایع شوینده دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار