تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

میزان ریسک مصرف مواد غذایی در روزهای قرنطینه

یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود،
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی در مورد وجود ویروس کرونا (corona) در مواد غذایی گفت: مردم می‌توانند اغلب مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر مصرف کنند، چون با ضریب بهداشتی بالا تهیه شده و ماده اولیه آنها سالم‌سازی‌ بهداشتی می‌شود، ولی در مورد محصولات غذایی غیرصنعتی، هم در ماده اولیه تولید و هم بعد از تولید، احتمال آلودگی به ویروس کرونا وجود دارد. شیر پاستوریزه در زمان فرایند تولید برای ۱۵ ثانیه در معرض دمای حداقل ۷۵ درجه سلسیوس قرار می‌گیرد که آلودگی احتمالی را از بین می‌برد.

 

میزان دما برای شیر استریلیزه نیز به‌مراتب بیشتر است، براین اساس در مجموع تمامی لبنیات بسته‌بندی و صنعتی که از شیر پاستوریزه تهیه می‌‌شوند مثل ماست، پنیر، خامه و بستنی را با اطمینان کامل مصرف کنید. البته پس از خرید بسته‌بندی آنها احتیاج به شست‌وشو با آب و مایع شوینده دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار